Forside    English    Kontakt    Sitemap
Monodraught får ny ejer
06-07-2017
Efter 10 år med VKR Holding som ejer overgår ejerskabet af det britiske Monodraught til selskabets ledelsesgruppe.
Den 30. juni 2017 solgte VKR Holding sit britiske selskab Monodraught – producent og installatør af naturlige ventilations-, kølings- og dagslysløsninger – til ledelsesteamet i Monodraught.

Salget af virksomheden afslutter VKR Gruppens investeringer i området Ventilation & indeklima. Frasalget af virksomheder i dette forretningsområde blev påbegyndt i 2013. VKR Gruppen består nu af selskaber, der har aktiviteter inden for Ovenlysvinduer & skylights, Facadevinduer og Termisk solenergi.

Monodraught ledes af administrerende direktør Andrew McCubbin, og selskabet designer, producerer og installerer naturlige og hybride ventilationsløsninger, systemer til køling og naturlig belysning i bæredygtige, kulstoffattige lavenergibygninger. Monodraught leverer primært løsninger til uddannelsessektoren og anvender en holistisk tilgang til design, herunder 3D-byggesimuleringsanalyse.

Monodraught har samarbejdet med førende britiske universiteter inden for R&D og har mange års erfaring med innovative og banebrydende produkter til miljøvenligt byggeri og anerkendes som en prisbelønnet markedsleder.

Som en del af den fremtidige vækststrategi, der kan åbne for nye markeder, planlægger Monodraught at udvikle en bred portefølje af produkter til ventilation og køling af erhvervsbyggerier.

“Efter en vedvarende periode med stigende omsætning har vi nu gode muligheder for at ekspandere til nye strategiske markeder,” siger Andrew McCubbin, administrerende direktør for Monodraught.

Mads Kann-Rasmussen, CEO i VKR Holding udtaler: “Monodraught har opnået gode resultater, og vi tror på, at selskabet går en lys fremtid i møde under det nye ejerskab. Vi ønsker ledelse og medarbejdere held og lykke fremover.”

Kontaktpersoner
Jens Bekke, VELUX A/S, Media Relations + 45 4516 4878
Astrid Bohn Bosworth, Executive Secretariat, VKR Holding A/S + 45 3957 0543

Om VKR Holding
VKR Holding er et holding- og investeringsselskab, der har til formal at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. VKR Holdings virksomheder beskæftiger tilsammen ca. 14.100 medarbejdere på tværs af 41 lande. VKR Holding er fonds- og familieejet og har VILLUM FONDEN som største aktionær.

Om Monodraught
Se yderligere information om Monodraught på www.monodraught.com
§ VKR Holding A/S    .    Breeltevej 18    .    2970 Hørsholm    .    Telefon +45 3969 1144    .    Telefax +45 3957  0499    .    e-mail info@vkr-holding.com