Forside    English    Kontakt    Sitemap
Ny direktør for VKR Holding A/S
22-06-2016
Mads Kann-Rasmussen er udnævnt til ny adm. direktør for VKR Holding A/S med virkning fra 1. august. Han overtager posten efter Jan Lundsgaard Jensen, der fratræder på grund af sygdom.
”Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget informationen om Jan Lundsgaard Jensens alvorlige sygdom. Jeg vil gerne takke Jan Lundsgaard Jensen for hans værdsatte og mangeårige indsats i VKR Holding”, siger bestyrelsesformand Søren Bjerre-Nielsen, VKR Holding A/S.

VKR Holding A/S ønsker fremover en mere aktiv investeringsstrategi inden for de nuværende kompetenceområder dagslys, frisk luft og bedre miljø. Bestyrelsen har derfor udpeget Mads Kann-Rasmussen som ny adm. direktør, da han dels har bred international industriel ledelseserfaring, dels har konsulenterfaring fra Boston Consulting Group. Mads Kann-Rasmussen er i dag bestyrelsesmedlem i VKR Holding A/S.

”Bestyrelsen har på baggrund af den nye strategiske orientering og Mads Kann-Rasmussens erfaringer vurderet ham som den rigtige afløser for Jan Lundsgaard Jensen. Vi ser frem til samarbejdet med Mads Kann-Rasmussen, der i bestyrelsen aktivt har deltaget i arbejdet med den nye strategi”, siger Søren Bjerre-Nielsen.

Mads Kann-Rasmussen, der er Master of Science i Economics og Master of Business Administration fra CBS samt har kurser fra IMD Business School i Schweiz, er i dag global chef for VELUX Modular Skylight forretningsenheden i VELUX Gruppen.


Kontaktperson:
Jens Bekke, Director Global Media Relations, VELUX A/S, telefon 2155 0789


Om VKR Holding
VKR Holding er et holding- og investeringsselskab, der har til formål at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. VKR Holdings virksomheder beskæftiger tilsammen ca. 13.500 medarbejdere i mere end 40 lande. VKR Holding ejer virksomheder, der bringer dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag. VKR Holding er fonds- og familieejet og har VILLUM FONDEN som største aktionær.
§ VKR Holding A/S    .    Breeltevej 18    .    2970 Hørsholm    .    Telefon +45 3969 1144    .    Telefax +45 3957  0499    .    e-mail info@vkr-holding.com