Forside    English    Kontakt    Sitemap
Ovenlysvinduer & skylights
 
Produkter: Forretningsområdet udvikler, producerer og markedsfører et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekorations- og solafskærmningsprodukter, rulleskodder, indbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening.

Selskabernes produkter leveres over det meste af verden.


Få mere at vide om sortiment og leveringsmuligheder på selskabernes egne hjemmesider - klik på logo for at komme videre:

 
VELUX vision er at føre an i udviklingen af bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget og blive anset som den bedste af sine kunder.

VELUX Gruppen, der har produktions- og salgsselskaber adskillige lande, er globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. VELUX Gruppen har hovedsæde i Danmark nord for København.
www.velux.dkAltaterra Kft. har sit hovedsæde i Ungarn og sælger ovenlysvinduer i det meste af verden

Selskabet markedsfører Dakea, RoofLITE, Fenstro og Balio ovenlysvinduer samt privatlabel-produkter og tilbyder således løsninger, som er skræddersyet til kunder, segmenter og kanaler, der er mindre egnede til VELUX varemærket.
www.altaterra.eu

§ VKR Holding A/S    .    Breeltevej 18    .    2970 Hørsholm    .    Telefon +45 3969 1144    .    Telefax +45 3957  0499    .    e-mail info@vkr-holding.com