Forside    English    Kontakt    Sitemap
Facadevinduer
Forretningsområdet udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer, facadesystemer og udvendige døre i træ, træ/aluminium, PVC og kompositmaterialer.
Forretningsområdet har produktions- og salgsselskaber i Nordeuropa, som også er det primære afsætningsmarked.Få information om sortiment og leveringsmuligheder på hjemmesiderne nævnt nedenfor:

DOVISTA A/S er det aktive moderselskab i DOVISTA Gruppen. Det er gruppens mission at være markedsleder i Nordeuropa inden for udvikling, salg og produktion af vinduer og yderdøre. Gruppens virksomheder samarbejder om at skabe læring og synergi mellem de forskellige brands og styrke gruppens fælles kompetencer og kvaliteter. DOVISTA udforsker løbende muligheder for sund organisk vækst.

VKR Holdings forretningsområde for facadevinduer udgøres af følgende selvstændige brands: VELFAC, Rationel, O.H. Industri, SP Fönster, Traryd Fönster, Mockfjärds, Snidex, Natre, Lian og West Port.

www.dovista.dk

VELFAC er en international virksomhed med aktiviteter i Danmark, Sverige, Tyskland, Irland, England og Polen. Selskabet udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og facadevinduessystemer i unikke konstruktioner af træ/aluminium primært til de nordeuropæiske markeder.
www.velfac.dk

Rationel er en international virksomhed med aktiviteter i Danmark, Storbritannien, Irland og Polen. Produktsortimentet består af kvalitetsvinduer og -døre i træ og træ/aluminium til både moderne og klassisk byggeri. I Danmark afsættes produkterne fortsat hovedsageligt gennem tømmerhandlere til både nybyggeri og renovering. I England og Irland afsættes primært til større projektbyggerier, i Irland sælges dog også direkte til boligejere gennem egne showrooms.
www.rationel.dk

O.H. Industri producerer og markedsfører isolerede dørplader og fyldninger til industrien for udvendige døre primært på det nordeuropæiske marked.
www.oh-industri.dk

SP Fönster udvikler, producerer og markedsfører et bredt udvalg af facade­vinduer og døre i træ og træ/aluminium. SP Fönster har produktion og salg i Sverige, og størstedelen af virk­somhedens produkter afsættes på det svenske marked. SP Fönster er en del af Svenska Fönster.
www.spfonster.se

Traryd Fönster producerer og markedsfører facadevinduer og døre i træ og træ­/aluminium. Selskabet har produktion og salg i Sverige, og virksomhedens produkter afsættes primært på det svenske marked. Traryd Fönster er en del af Svenska Fönster.
www.trarydfonster.se

Mockfjärds forhandler vinduer og udvendige døre i træ og træ/aluminium med tilhørende installation samt tilbehør. Mockfjärds afsættes primært på det svenske marked.
www.mockfjards.se/

Snidex udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer af træ/aluminium og træ. Vinduerne sælges primært på det svenske projektmarked.
www.snidex.se

Natre udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og døre i træ og træ­/aluminium primært på det norske marked.
www.natre.no

Lian udvikler, producerer og markedsfører et bredt udvalg af facadevinduer og glasdøre i træ og træ/aluminium til det norske projektmarked.
www.lian.no

West Port udvikler, producerer og sælger facadevinduer og udvendige døre af træ. Selskabet har aktiviteter i Storbritannien.
www.west-port.co.uk
§ VKR Holding A/S    .    Breeltevej 18    .    2970 Hørsholm    .    Telefon +45 3969 1144    .    Telefax +45 3957  0499    .    e-mail info@vkr-holding.com